• 4851659845

TWOHANDS markeerstift, 6 pastelkleuren, 20079

kleur:

  • color
  • color
  • color
  • color
  • color
  • color

MAAT: Selecteer een MAAT


Product detail

klanten-reviews

Productdetails

Stijl:Markeerstift, Beitelpunt
Merk:TWEE HANDEN
Inktkleur:Roze, oranje, geel, groen, blauw, paars.
Punttype:Beitel
Aantal stukken:6
Product gewicht:3,84 ons
Productafmetingen:6,49 x 4,72 x 0,71 inch

 

Functies

TDe zachte, modieuze kleuren geven je werk een subtiele maar stijlvolle uitstraling, waaronder roze, oranje, geel, groen, blauw, paars.

Sneldrogende inkt voorkomt vegen en vegen.

De tweeregelige breedtes, 1 mm + 5 mm - ideaal voor het markeren van teksten van verschillende groottes en voor het tekenen van lijnen met verschillende diktes.

Ze zijn veilig te gebruiken voor elke student, kantoormedewerker en zowat iedereen (kinderen, volwassenen enz.)

Details

asvv
vqqebq

klanten-reviews

betere leesbaarheid - niet storend

★ Beoordeeld in de Verenigde Staten op 1 januari 2020

Kleur: Pastel Maat: 6-Count

Markeren in mijn Bijbels en verschillende boeken is iets wat ik graag van tijd tot tijd doe.De kleuren van de toonaangevende merken zijn te gewaagd, briljant en donker voor mijn doeleinden.Ik geef de voorkeur aan de meer subtiele pasteltinten van deze TWOHANDS highlighters.De pasteltinten maken het lezen van de tekst gemakkelijker, wat betekent dat het contrast van zwarte afdrukken niet hoeft te concurreren met een te donkere of te levendige accentkleur.Ook is de doorbloeding aan de andere kant niet zo storend als bij de alternatieve merken kleuren.Dus, als je graag markeerstiften gebruikt om belangrijke teksten te markeren en het idee leuk vindt om verschillende kleuren te gebruiken, maar ervoor terugschrikt omdat ze te donker of te levendig zijn, dan zijn deze markeerstiften iets voor jou!

Mijn favoriete markeerstiften!

★ Beoordeeld in de Verenigde Staten op 14 oktober 2019

Ik hou van de kleuren.Ze zijn niet extreem helder en de inkt bloedt niet door mijn papier (zolang je geen goedkope dingen gebruikt lol).De punt is sterk en breed.
*ALS* u potloden gebruikt, worden deze markeerstiften "gekleurd" door het grafiet.Ik gebruik meestal een pen, dus het is geen probleem voor mij.Er is geen vegen of vlekken bij gebruik op inkt.

Zo schattig en effectief

★ Beoordeeld in de Verenigde Staten op 23 juni 2021

Ik heb ze nog maar een paar dagen, dus ik kan niets zeggen over de levensduur, maar ik kan wel zeggen dat ik ze terug zal kopen en waarom.De kleuren zijn opvallend, maar niet pijnlijk.De grijsachtige kleur kan een favoriet zijn.Geen van hen smeert of wordt bezoedeld door mijn potlood en ze zijn niet doorgebloed op mijn plannerpapier.Ik ben absoluut een fan en ik hoop dat je het wilt proberen.Het was zonder twijfel het hoogtepunt van mijn week;)

Schrijf hier uw bericht en stuur het naar ons